Workshop 'Effectief Voorlichten'

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor teamleiders en docenten die voorlichting geven op voorlichtingsavonden en scholenmarkten.

Doel

Na de workshop ‘Effectief voorlichten’:
• heb je helder wat de sellingpoints van jullie
   school zijn;
• weet je hoe je je school kunt verkopen, ook
   als je daarvoor maar een paar minuten hebt.

Aanpak

Je gaat je allereerst verplaatsen in de a.s. brug­klassers en hun ouders. Je krijgt daartoe een opdracht om de sellingpoints van jullie school te vertalen in punten die relevantie hebben voor deze twee aparte doelgroepen. Daarbij focus je op unieke sellingpoints, dus die waarin jullie school verschilt van de concurrerende scholen. Die vormen immers het alternatief voor je doelgroep. De opdrachten doen jullie in groepjes waarna we de resultaten bespreken. Vervolgens inventari­seren we lastige situaties die zich kunnen voor­doen als je bijvoorbeeld op een scholenmarkt staat. Daarvoor krijg je tips. Tijdens de 2e bijeenkomst gaan we oefenen met pitchen.

Duur

De workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten van elk 2,5 uur. Daarin is de tijd voor het maken van een opdracht t.b.v. de tweede bijeenkomst niet inbegrepen.

Locatie

De workshop ‘Effectief voorlichten’ vindt plaats bij jullie op school.

Kosten

Prijs: vaste kosten €950,- en variabele kosten €60,- per deelnemer. Aan deze workshop kunnen 2-10 personen meedoen. De kosten van de telefonische voorbespreking en een beknopte syllabus zijn bij de prijs inbegrepen. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je specifieke vragen of wil je gewoon wat meer gevoel krijgen bij onze aanpak en bij de workshop, bel dan gerust: 070 – 369 46 47.
Contactpersoon: Arjen Verduijn.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Download dan het aanvraagformulier workshop ‘Effectief voorlichten’, vul het in en mail het naar info@inessenza.nl. Invullen, printen en per post of fax verzenden kan natuurlijk ook. Nadat wij het ingevulde formulier hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om de workshop in te plannen. Aansluitend ontvang je een bevestiging.

◄ Terug naar home

Andere workshops

Klik op de workshop voor meer info en een aanvraagformulier. Het zijn allemaal in company-workshops die we bij u op school geven.

Workshop ‘Verbeterplan leerlingenwerving’
Workshop 'PR bedrijven als strategie'
Workshop 'Wervend schrijven'
Workshop 'Klantgericht communiceren met ouders'
Mystery guest op de Open Dag
Adviestraject 'Open Dag'

Huh? Waarom is het hier zo donker?
x

In Essenza is al een tijdje onderdeel van Tigges.
We zien je graag op onze website.

NAAR TIGGES.NL

Toch liever de oude In Essenza site bezoeken?
Klik dan hier.