Goed geregeld

Wat wil je met bijna 4.000 werknemers...

Lucas Onderwijs is verantwoordelijk voor 33.000 leerlingen die basis- of voortgezet on­der­wijs vol­gen in Den Haag en omstreken. De stichting heeft daarvoor bijna 4.000 medewerkers in dienst. Dit zijn voornamelijk docenten en basis­schoolleerkrachten.

In Essenza: hét advertentiebureau voor Lucas Onderwijs

In Essenza verzorgt de personeelsadvertenties van alle Lucasscholen. Wij hebben de procedure ontwikkeld die de scholen kunnen volgen als ze een personeelsadvertentie willen plaatsen. Ze nemen in dat geval rechtstreeks contact op met In Essenza. De contacten lopen dus niet meer via de afdeling P&O van de stichting. Daar zijn deze afdeling en de medewerkers van de scholen heel blij mee!

Tussentijdse evaluaties

In Essenza houdt voor Lucas Onderwijs de plaatsings­gegevens bij en signaleert trends. Ten minste één keer per jaar gaan we met onze con­tactpersoon bij Lucas Onderwijs om tafel zitten om de ontwikkelingen te bespreken en te be­kij­ken hoe wij daar op in kunnen spelen.

Wervende tekst

Niet alleen bij de scholen van Lucas Onderwijs zijn er regelmatig vacatures: ook de stichting Lucas Onderwijs zelf werft op gezette tijden personeel. In Essenza verzorgt ook voor de stichting de advertentieplaatsingen. Soms gaat het om bestuursfuncties of management­func­ties. Dan moet er een maatwerk-advertentie­tekst worden geschreven. In Essenza denkt dan mee en komt met suggesties of redigeert de aan­geleverde concepttekst.

Geïnteresseerd in Lucas Onderwiijs?

Huh? Waarom is het hier zo donker?
x

In Essenza is al een tijdje onderdeel van Tigges.
We zien je graag op onze website.

NAAR TIGGES.NL

Toch liever de oude In Essenza site bezoeken?
Klik dan hier.