Specialist in onderwijscommunicatie

Communicatiebureau voor scholen

In Essenza, onderdeel van Tigges, is hét communicatiebureau voor scholen. Wij bieden strategische en creatieve oplossingen om uw school onderscheidend op de kaart te zetten. Wij hebben zowel communicatieadviseurs in dienst als ontwerpers. Zo kunnen wij communicatie­strategieën direct doorvertalen naar originele ontwerpen.

Jarenlange ervaring

Wij weten wat er speelt in het onderwijs omdat wij al meer dan 25 jaar bij scholen over de vloer komen. We hebben uiteenlopende communicatie­opdrachten uitgevoerd voor scholen en weten wat werkt (en wat niet).

Onderscheidend karakter

Door ons in te schakelen, wordt u zich bewust van de onderscheidende eigenschappen van uw school. U weet deze intern en extern effectief uit te dragen. Met teksten, beelden, communicatie­middelen en campagnes die wij volledig afstemmen op uw onderwijsprofiel.

Oprichtster Selma Mulder

In Essenza is opgericht door Selma Mulder. Zij heeft zelf tien jaar in het voortgezet onderwijs gewerkt. Daarna heeft zij meer dan 25 jaar als directeur van In Essenza communicatieadvies gegeven aan scholen. Sinds 1 mei 2015 is In Essenza onderdeel geworden van Tigges. Inmiddels zijn Selma’s werkzaamheden overgedragen aan collega’s en geniet zij van een welverdiend vervroegd pensioen.

Ons teamArjen Verduijn
Directie

Hans van Dijk
Ontwerp

Paul van Bussel
Administratie
Pieter Pijlman
Art directie

Lidy de Leeuw
Ontwerp, DTP

 
 
Niek Kuling
Ontwerp

Marleen Dekker
Ontwerp